Mobiilisovelluksesi päivittäminen kasvavien trendien mukaisesti on avain käyttäjien sitoutumisen ylläpitämiseen ja kilpailussa mukana pysymiseen. 

Ensimmäinen tärkeä askel latausten tehostamiseksi ja sen varmistamiseksi, että sovelluksesi toiminnallisuuksista on hyötyä pienyrityksellesi, on tieto siitä mikä on ollut vuoden 2020 hitti ja minkälaiset uudet ominaisuudet ovat kysyttyjä seuraavien 12 kuukauden aikana.

 “Pimeä tila” -vaihtoehto

Mahdollisuus kytkeä tumma tila käyttöön oli viime vuoden nouseva trendi ja se tulee jatkamaan voittokulkuaan myös tänä vuonna. Pimeässä tummaa tilaa on yleisesti vaaleaa tilaa mukavampaa käyttää. Monet johtavat sovellukset ovat toteuttaneet tämän, mukaan lukien Instagram, Android ja Apple. Pimeä tila antaa sovelluksille modernin ja tyylikkään ulkonäön. Suunnitteluelementti antaa myös uusia tapoja korostaa keskeisiä komponentteja, säästää akun käyttöikää vanhemmissa malleissa ja minimoi silmien rasitusta.

3D

3D-toiminnallisuudet on sisällytetty moderniin sovellussuunnitteluun jo jonkin aikaa. Ne ovat käyttäjille erittäin houkuttelevia ja mukaansatempaavia: virtuaalimaailman yhdistäminen todelliseen luo ainutlaatuisen käyttökokemuksen. Tämä on toinen trendi, joka ei osoita merkkejä suosion himmenemisestä vuonna 2021. 3D-elementtien avulla voit tehdä pehmeitä varjoja tai kelluvia visualisointeja, olipa kyse sitten tekstistä, kuvista tai videoista. Visualisointi auttaa synnyttämään kevyen tunteen ja samalla lisäämään syvyyttä hyperrealistiselle suunnittelulle. Grafiikan päällekkäisyys muiden elementtien kanssa mahdollistaa sinun  lisätä sovellukseesi enemmän persoonallisuutta. Tämä puolestaan auttaa sinua rakentamaan yrityksesi brändiä ja vahvistamaan jo olemassa olevia asiakassuhteita.

Verkkokauppa

Ottaen huomioon verkkokaupan nousun viime vuoden aikana, ei pitäisi olla yllätys, että verkkokauppa näyttää olevan seuraavan 12 kuukauden tärkein sovellustrendi.  Yhä useammat kuluttajat asioivat verkkokaupassa kivijalkaliikkeen sijaan. Verkkokaupassa on helppo asioida: ostoksia voi tehdä missäpäin maailmaa ja ne ovat tilattavissa mistäpäin maailmaa, ostokset voidaan toimittaa kotiovellesi, ei jonottamista, ei stressiä ja maksaminenkin käy kätevästi. Sähköisen kaupankäynnin elementin hankkiminen sovellukseesi voi tarkoittaa siis megahittiä vuonna 2021.