Yrittäjälle kilpailu asiakkaista on kovaa. Milloin tahansa voi tulla uusi tekijä paremmalla idealla ja uudella tavalla tehdä asioita. Jotta pysyy digitaalisen kehityksen mukana, ei pidä pelätä innovaatioita. Oletko kenties pohtinut, että pitäisikö yritykseni lähteä mukaan mobiilimaailmaan? Tänä päivänä yhä useammat ihmiset käyttävät mobiilisovelluksia enemmän kuin koskaan aikaisemmin, ja markkinoilla on vielä niin paljon kasvumahdollisuuksia, että mobiilisovelluksien menestys ja suosio tulee vain kasvamaan.

Onko sinulla luja uskomus siihen, että mobiilisovelluksen tuottaminen on kallista ja niistä voivat hyötyä vain isot yritykset? Jos vastasit kyllä, niin onneksi olet väärässä. Kelotraden edistyksellisellä ratkaisulla mobiilisovelluksen rakentaminen on mahdollista myös pienille yrityksille.

Kysy itseltäsi, mikä on sovellukseni tarkoitus? Mikä on sovellukseni todellinen kohdeyleisö? Voisiko sovellus suuntautua yritykseni henkilöstölle? Vai hyötyisikö yritykseni loppuasiakkaat kätevästä mobiilisovelluksesta? Miten sovellusta voisi käyttää hyödyksi sidosryhmien kanssa? Kuinka sovellus tulee tukemaan yritykseni liiketoimintaa?

Tosiasia on, että joillakin kilpailijoillasi todennäköisesti on jo sovellus, mutta suurimmalla osalla sitä todennäköisesti ei ole. Kun yrityksellesi on rakennettu sovellus, annat itsellesi mahdollisuuden erottua kilpailijoista ja tarjota jotain, mitä muut alallasi eivät vielä ole tehneet.

Ota yhteyttä meihin ja katsotaan yhdessä pystymmekö rakentamaan yrityksellesi räätälöidyn mobiilisovelluksen.