Oletko koskaan miettinyt, miten ja kuinka voisit ansaita rahaa yrityksesi mobiilisovelluksella? Jos näin on, vastaus kysymykseesi on ehdottomasti kyllä ​​- ja paljon suurempia määriä kuin luulisit. Yhä useammat kuluttajat ovat kääntyneet sovellusten puoleen ostamaan päivittäistavaroita, tuotteita ja ruokatilauksia. Eräs loistava esimerkki tuottavasta sovelluksesta on henkilökohtaista valmennusta tarjoava Joe Wicksin The Body Coach, mikä käynnistettiin joulukuun 2020 lopulla. Sovellus on tuottanut yhdeksän miljoonaa puntaa tuloja pelkästään vuoden 2021 ensimmäisellä viikolla. Joulun aikana ilmoitettiin, että kunto-ohjaaja sai valtavan ryöpyn ilmoittautumisia sovellukseen ja ansaitsi näin 46 000 puntaa tunnissa.

Ohessa tiivistetty näkemys siitä, miten mobiilisovellusten ruuhkaisilla markkinoilla voi menestyä ja ansaita rahaa.

Tilaukset

Sovellusten ostaminen käyttäjänä ei maksa paljon rahaa, ja suurin osa mobiilisovelluksista on ladattavissa ilmaiseksi. Saatat siis ihmetellä, miten voit käyttää sovellusta tulovirtana. Helppo tapa on tarjota mobiilisovelluksen käyttäjälle mahdollisuutta päivittää maksuton palvelu maksulliseen premium – tilaukseen. Jos sovelluksesi on esimerkiksi yritystyökalu, paras tapa saada sovelluksellesi käyttäjiä on tarjota hyödyllisemmät ominaisuudet ilmaiseksi. Käyttäjän tilatessa maksullisen jatkuvan tilauksen, annat pääsyn lisäominaisuuksien hyödyntämiseen. Vaihtoehtoisesti voit toimittaa koko sovelluksen ilmaiseksi tietyn ajanjakson, mutta veloittaa käyttäjiltä jatkuvan tilauksen, kun heidän kokeiluversionsa on ohitse.

Sovelluksen sisäiset ostot

Mobiiliovelluksesi sisäiset ostot – ominaisuudella voit kääntää sovelluksesi rahanvalmistajaksi. Tämä ominaisuus antaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa tavaroita tai palveluja itse sovelluksen sisäpuolelta. Sovellussuunnittelussa tästä ominaisuudesta on tullut yhä suositumpi ja tuottoisampi.

Tuotteiden myynti

Mobiilisovelluksen etuna on se, että se on käyttäjien puhelimissa, heidän käsissään ja siksi helposti käytettävissä missä tahansa. Käyttäjämukavuutta ja liiketoimintaasi voidaan lisätä, jos sinulla on myytävä tuote tai palvelu. Mainosta sitä sovelluksessasi. Helppo tapa tavoittaa yleisösi on sallia käyttäjien ostaa tuotteitasi tai palveluitasi suoraan mobiililaitteiltaan. Kuluttajan on mutkatonta tehdä ostokset liikkeellä ollessaan.

Mainokset

Halutessasi pitää kaiken ilmaisena itse mobiilisovelluksessa, voit ansaita rahaa mainonnan avulla. Saat palkkion joka kerta, kun käyttäjä napsauttaa mainosta eli aivan sama ansaintalogiikka kuin verkkosivustoissa mainostaminen. Hyvä on kuitenkin tiedostaa, että maksettujen tai premium-palvelujen tulisi olla mainosvapaita.

Tilaa ilmainen demosovelluksemme. Sijoita oma brändisi demoon ja mieti miten toiminnallisuudet edistäisivät ja tehostaisivat liiketoimintaasi.