Kuluneet koronakuukaudet ovat osoittaneet, että yritysten on kyettävä tavoittamaan asiakkaansa tehokkaasti. Peleistä aina tapaamisten varaamiseen sovellukset ovat keskeinen osa modernia kuluttajakokemusta, ja niitä käytetään helpottamaan päivittäisten tehtävien ja haasteiden selvittämiseen. Nyt on oikea aika miettiä yrityksellesi mobiilisovellus. Kuluttajien kysyntä sovelluksille on valtava.

Kelotrade luo kustannustehokkaita mobiilisovelluksia. Toiminnallisuudet räätälöidään juuri Sinun yrityksesi tarpeisiin sopiviksi. Sovelluksen avulla voit palvella asiakkaistasi mm. viestinnän, ilmoitusten, tiedostojen jaon tai lisäpalveluiden myynnin keinoin. Tuloksena yrityksesi saavuttaa tyytyväisempiä asiakkaita sekä lisämyyntiä.

Yrittäjänä sinua saattaa huolestuttaa sovelluskehityksen hinta. Kelotrade hyödyntää uusimpia teknologioita, joten meidän sovelluskehitys ei maksa kymmeniätuhansia euroja eikä ohjelmistoprojektit kestä useita kuukausia. Kelotrade rakentaa yrityksellesi sovelluksen nopeasti ja vaivattomasti.

Categories: App vinkit