Oletko harkinnut mobiilisovellusta yrityksellesi, mutta et tiedä miten aloittaisit projektin? Olet varmasti huomannut, että mobiilisovellusmarkkinoilla on ruuhkaa ja palveluntarjoajia on runsaasti saatavilla. Mistä ihmeestä voit tietää, kenen kanssa lähdet rakentamaan vuosisadan appi-ideaa? Ei hätää, tässä tulee tiivistetysti faktat, miksi Sinun kannattaa valita juuri Kelotrade yrityksesi mobiilisovelluskehityksen tekemiseen.

Meillä mobiilisovelluksen rakentaminen tehdään yhteistyökumppanimme Eazi-Appsin hybridalustalle. Tämä tarkoittaa, että sovellus voidaan julkaista kaikissa kolmessa eri käyttöjärjestelmässä tai sitten jossain niissä: PWA (Progressive Web App), Android ja iOS. Tällä tavalla syntyy selkeä kustannusetu verrattuna siihen, että tehtäisiin oma koodi kaikille käyttöjärjestälmille erikseen.

Eazi-Appsin sovellukset omaavat omat, kyseiseen liiketoimintaan tarkoitetut ominaisuudet. Saat räätälöidyn mobiilisovelluksen yrityksesi omalla desingilla, omilla sisällöillä ja toiminnallisuuksilla.

Meillä on CMS:ssä valmiina 50 eri toiminnallisuutta. Valmiit toiminnallisuudet nopeuttavat tuotanto-, testaus- ja julkaisuprosessia. Lisäksi mobiilisovelluksen jatkokehitys on helpompaa. Kelotraden avulla mobiilisovelluskehitys on kustannustehokasta.

Yrittäjänä sinua varmaan huolestuttaa sovelluskehityksen hinta. Ja tottahan se on, että mobiilisovellukset saattavat maksaa jopa 50 000 euroa! Kelotrade haluaa tarjota pienyrityksille mahdollisuuden kehittää omaa digitaalista liiketoimintaansa edullisella hinnalla. Tarjoamme edistyksellistä rahoitusratkaisua, jolla pääset nopeasti alkuun.

Kelotrade pystyy lupaamaan nopean julkaisun. Lanseeraamme sovelluksesi Applen App Storeen ja Googlen Play kauppaan. Mobiilisovellus on valmiina asiakkaittesi hypisteltäväksi 4-6 viikossa. Kyllä, tämä on totta! Euroopan suurimpina appitalona olemme julkaisseet tuhansia mobiilisovelluksia yli 10 vuoden ajan. Julkaisuprosessi on siis meille varsin tuttua hommaa.

Rakenna yrityksellesi oma mobiilisovellus Kelotraden avulla. Erotut kilpailijoista. Tarjoat jotain, mitä muut alallasi eivät ole vielä tehneet.

– Marko Johannes, CEO Kelotrade