Hei, olen Marko Johannes, Kelotrade yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Syntymäkotini on Lahdessa, mistä olen lähes yhdeksän vuotta sitten lähtenyt ulkosuomalaiseksi Espanjaan.  Kelotrade on saanut alkunsa vuoden 2018 alussa Teneriffan kauniilla saarella. Nimi Kelo juontaa juurensa kuitenkin suomalaiseen korutaitelijaan Pentti Sarpanevaan ja hänen desing korusarjaan nimeltä Kelo. Ihailen Sarpanevan omaleimaista ja ennakkoluulotonta tyyliä. Niin, ja tradehan viittaa tietenkin kaupankäyntiin.

Minulla on taustalla 30 vuoden kokemus myynnin parissa. Ammattitaitoa on kertynyt hallinnolliselta ja strategisen suunnittelun puolelta sekä markkinoinnista. Olen utelias, luova, ratkaisuhakuinen ja aikaansaava. En pelkää kokeilla rohkeita ideoita.

Autan, konsultoin ja palvelen yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla menestymään omassa liiketoiminnassasi. Työskentelen tiiviisti asiakasrajapinnassa ja tavoitteenani on löytää aina parhaat ratkaisut Sinun yrityksesi haasteisiin. Intohimoni on luoda digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla erotut kilpailijoistasi, sitoutat asiakkaasi ja teet parempaa tulosta. Kelotraden tehtävä on auttaa Sinun yritystäsi menestymään digitalisoituneessa maailmassa.

Rennot koti-illat puolisoni kanssa koukuttavia dekkarisarjoja katsoen, on paras tapa rentoutua työpäivän jälkeen. Mieltäni rauhoittaa myös käyskentely espanjalaisilla pikkukujilla. Ja tuleepi sitä joskus hiekkarannoillakin löhöiltyä.